Komponenty do produkcji pasz

pasze-6

Oleje i tłuszcze roślinne

Olej sojowy ukraiński – jako składnik pasz sprawia, iż pasze mają lepszą, bardziej przyjazną dla zwierząt konsystencję, przez co chętniej są przyswajane. Energia metaboliczna dla drobiu 9000 kcal, a dla trzody 8752 kcal. Dostawy w paleto pojemnikach 1000 litowych lub stankowywane z cysterny. Dowóz na terenie całego kraju już od jednego paleto pojemnika lub 3 […]

Mączki rybne

Mączka rybna polska 60% i 70% – źródło białka wysokiej jakości, zróżnicowane według wartości białka od 60% – 70%. Doskonała wartość odżywcza mączki rybnej wynika z wysokiej zawartości aminokwasów: lizyny, metioniny, treoniny, tryptofanu oraz argininy. Zastosowanie mączki rybnej gwarantuje wysokie tempo wzrostu i efektywne wykorzystanie pasz przez zwierzęta. Dostawy na paletach 1000 kg w workach […]

Pozostałe komponenty

Kwasy rzepakowe – są produktem ubocznym w procesie rafinacji oleju rzepakowego. Doskonale nadają się jako dodatek do pasz dla zwierząt. W dodatkach paszowych dla szybo rosnących zwierząt zwiększają przede wszystkim koncentrację energii oraz poprawiają smakowitość pasz. Są źródłem witamin w nich rozpuszczalnych (A, D i E) jak również nienasyconych kwasów tłuszczowych. Tłuszcze zwierzęce kategorii 3 […]